• image3
  • image1
  • DSC_0009
  • image4

outcrop house

residential

alterations & additions

 

private residence, forestville nsw

 

the design for alterations and additions to this family home was driven by the practicalities of housing a growing family and the opportunity of district views across the valley.

the building footprint was retained and re-planned with entertaining at the forefront.

 

living spaces were positioned below and all private spaces raised onto the new upper floor. lightweight construction allowed for economic flexibility which resulted in completely tailored landscaping throughout and the addition of a new pool.

the home sits comfortably in its suburban context, always looks cared for and is habited by a very proud young family.

***

crafted by ‘david campbell building‘

photography by ‘buckandsimple’